john reijnen meesterschilder

Verzonken Kasteel 70

5071 KE Udenhout

Stuur een e-mail

Reactie vaak binnen 24 uur

06-38 19 65 84

Bel of stuur een whatsapp

Binnenschilderwerk

Meesterschilderwerk binnen wordt vaak gezien als verfraaiing van de woningen. Echter, is dit maar deels waar. Gevel raamkozijn(en) en deur(en) zijn vervaardigd uit een geheel en staan direct met elkaar in contact.

Vandaar dat het binnen schilderwerk net zo belangrijk als het buitenschilderwerk.
Dit dient verftechnisch op elkaar te worden afgestemd, waardoor er een langere levensduur voor de houten ondergrond en verfsystemen optreedt.

Laten we kennismaken

John Reijnen Meesterschilder Udenhout

Ik kom graag met u in contact.

Meesterschilderwerk: Binnen

Professionele watergedragen lakverf

Ik werk volgens de normen van de Arbodienst die ons worden aangereikt. Binnenramen en -deuren worden allemaal voorzien van een watergedragen verfsysteem. Een professioneel watergedragen verfsysteem is krasvast en stootvast, zeer goed reinigbaar en beter bestand tegen huid en vetzuren.

Wandafwerkingen

Naast het gebruik van professionele muurverf kunt u voor een andere wandafwerkingen kiezen zoals voor behang, glasweefsel, sierpleisters (glad)stucwerk en of andere decoratieve afwerkingen.

Manier van werken

Het mag vanzelfsprekend zijn dat de werkzaamheden in goed overleg plaats vinden. Op het einde van de werkdag zal het materiaal en gereedschap worden opgeruimd. De stofzuiger wordt zeer zeker ter hand genomen.

Bel gerust voor een afspraak

Kleuradvies
Lakwerk binnen
Lakwerk buiten
Verspuiten van muurverf
Plaatsen van glas
Behang
Pleisterwerk
Sierlijsten
Sierpleisters

Meer informatie of direct een afspraak maken?